Wielrennen  Limburg
Welkom in fiets paradijs Limburg

 

Welkom op de wielerwebsite wielrennen in Limburg

Deze website is tot stand gekomen omdat er in Limburg geen algemene wielerwebsite was.  In 2012 werd er voor het laatst het WK wielrennen gehouden, waarna de site wk wielrennen2012 weer uit de lucht ging.
Dit was voor mij een teken om  de website wielrennen in Limburg verder  uit te bouwen naar een website voor geheel Limburg en ver erbuiten.
Zuid-Limburg kent hele mooie heuvels een prachtig Tom Dumoulin Bike Park en mooi complex met de naam watersley sports talent park. 

Als je in Zuid-Limburg komt fietsen zul je altijd wel een route vinden die je leuk vindt. Er zijn verschillende uitgepijlde  fiets routes te vinden de moeite waard om deze eens te gaan fietsen. Voor meer info over deze routes zie onder foto.

Wielernieuws

Feed

04-05-2024, 19:22

Alfa Bier Limburg Trofee 2 juni 2024

Hey daar, jonge wielrenner! 🚴‍♂️ Heb je altijd al gedroomd van het moment waarop je jouw talenten kunt laten zien? Dan is dit jouw kans! De Alfa Bier Limburg Trofee organiseert een Nieuwelingen wedstrijd...   More
 

                       

Wielernieuws en wedstrijden.Wieleragenda 2024

 

Wk. wielrennen 2012 In Valkenburg.

Van 16 t/m 23-09-2021 werd het Wk. wielrennen gehouden In Limburg. Het was een geslaagd WK met mooie winnaars. Helaas word het geluid van het zal niet meer terug komen naar Limburg harder. Dit i.v.m. de hoge kosten die ermee gepaard gaan . Maar hoop doet leven.

Foto's © Gerrie Tossings