Wielrennen in Limburg
    De website voor de wielerliefhebber 

Komt u ook naar Limburg om heerlijk op uw fiets of racefiets een heerlijk  stuk of routes  te gaan fietsen.
Op deze website vind u ook de wielerkalender , over zowel het Limburgs wielrennen, maar ook de internationale wedstrijden en de  UCI wedstrijden. Dan bent u in het mooie Zuid-Limburg op de juiste plek. In het Limburgse  Valkenburg  is ook Shimano experience center gevestigd en is de moeite waard om Shimano experience center te bezoeken. Op deze site vind u algemeen wielernieuws maar ook informatie over het wielrennen in Limburg.
U kunt hier heerlijk op uw toerfiets of e bike of welke fiets dan ook door het mooie zuid Limburg fietsten met als start bijv. het vrijthof in Maastricht waar elk jaar de Amstel gold race start zou via een leuke route eindigen op het Tom Dumoulin bike park in de sportzone Sittard finishen, of u gaat richting het mooie heuvelland.
Ook buiten de wielerwedstrijden om is het goed vertoeven in Limburg als u een stukje wil fietsen op uw eigen tempo of op een van de wielerbanen in Limburg of op een mooie uitgestippeld parcours Downloads routes wielerwedstrijden en toertochten en fiets op de racefiets in het mooie Limburg deze op uw eigen tempo.
In Limburg daar wil je toch ook gefietst hebben je kunt er op verschillende plaatsen overnachten met prachtig uitzicht. 

 .

Zaterdag 11 Juni Ronde van de maasvallei en de nieuwelingen Damens en junioren Dames met aankomst en criterium in Buchten

Zondag 12 Juni Groen Leven Ronde van Limburg 2022 mt aankomst in Buchten.

Mareczko wint Limburgse etappe in ZLM Tour  10-06-2022 met aankomst in Buchten.


Geslaagd wielerweekend Buchten 11-11-12 Juni 2022

  

 

© Foto Gerrie Tossings 

 Laatste Nieuws


Terug naar overzicht

28-05-2022

Mike Teunissen weer sterk in Noorwegen

Door Joost Schreurs L1
Mike Teunissen heeft weer een sterke dag achter de rug in de Ronde van Noorwegen. De renner uit Ysselsteyn eindigde op de negende plaats in de vijfde etappe.

De etappe werd gewonnen door klassementsleider Remco Evenepoel.

Vierde keer
De vijfde etappe was een heuvelrit tussen Flekkefjord en Sandnes. Teunissen kon niet mee met het voorste groepje op de laatste heuvel van de dag. Met hulp van een ploeggenoot probeerde hij nog terug te keren, maar dat lukte net niet. Evenepoel was uiteindelijk de snelste in de sprint en boekte zijn derde etappezege. Teunissen sprintte daarachter naar plek negen. Het was al de vierde keer deze week dat Teunissen in de top tien wist te finishen in de Noorse rittenkoers.

Zondag staat de laatste etappe op het programma. Dan rijden de renners een heuvelrit rondom Stavanger.Terug naar overzicht
134515


bekijk hier de uitzending van het Limburg wielergala 2021

 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram