Wielrennen in Limburg
    De website voor de wielerliefhebber 

Komt u ook naar Limburg om heerlijk op uw fiets of racefiets een heerlijk  stuk of routes  te gaan fietsen.
Op deze website vind u ook de wielerkalender , over zowel het Limburgs wielrennen, maar ook de internationale wedstrijden en de  UCI wedstrijden. Dan bent u in het mooie Zuid-Limburg op de juiste plek. In het Limburgse  Valkenburg  is ook Shimano experience center gevestigd en is de moeite waard om Shimano experience center te bezoeken. Op deze site vind u algemeen wielernieuws maar ook informatie over het wielrennen in Limburg.
U kunt hier heerlijk op uw toerfiets of e bike of welke fiets dan ook door het mooie zuid Limburg fietsten met als start bijv. het vrijthof in Maastricht waar elk jaar de Amstel gold race start zou via een leuke route eindigen op het Tom Dumoulin bike park in de sportzone Sittard finishen, of u gaat richting het mooie heuvelland.
Ook buiten de wielerwedstrijden om is het goed vertoeven in Limburg als u een stukje wil fietsen op uw eigen tempo of op een van de wielerbanen in Limburg of op een mooie uitgestippeld parcours Downloads routes wielerwedstrijden en toertochten en fiets op de racefiets in het mooie Limburg deze op uw eigen tempo.
In Limburg daar wil je toch ook gefietst hebben je kunt er op verschillende plaatsen overnachten met prachtig uitzicht. 

 .

Zaterdag 11 Juni Ronde van de maasvallei en de nieuwelingen Damens en junioren Dames met aankomst en criterium in Buchten

Zondag 12 Juni Groen Leven Ronde van Limburg 2022 mt aankomst in Buchten.

Mareczko wint Limburgse etappe in ZLM Tour  10-06-2022 met aankomst in Buchten.


Geslaagd wielerweekend Buchten 11-11-12 Juni 2022

  

 

© Foto Gerrie Tossings 

 Laatste Nieuws


Terug naar overzicht

28-05-2022

Net geen podium voor Mike Teunissen in Noorwegen

Door Jelle Kleijnen L1


Mike Teunissen heeft zijn tweede podiumplek tijdens de Ronde van Noorwegen laten liggen door naar plek vier te sprinten.

In de rit naar Kristiansand kwam Teunissen in de sprint net te kort, nadat een last-minute aanval van ploeggenoot bij Jumbo-Visma, Nathan Van Hooydonck, werd verijdeld.

Ongelukkig
"Het was een ongelukkige sprint", aldus Teunissen op website van zijn ploeg. "Timo Roosen bracht me in perfecte positie, maar ik kwam net te vroeg op kop. Dan weet je dat ze van achteruit gaan komen. Ik durfde niet te vroeg aan te gaan en vervolgens kon ik er niet meer overheen komen. Dat was spijtig."


Klassement
De Oostenrijker Marco Haller won uiteindelijk de vierde etappe van de Tour of Norway, die zondag eindigt. Mike Teunissen staat in het algemeen klassement op de 30ste plaats, op ruim een kwartier van leider Remco Evenepoel.Terug naar overzicht
134493


bekijk hier de uitzending van het Limburg wielergala 2021

 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram