Wielrennen in Limburg
    De website voor de wielerliefhebber 

Komt u ook naar Limburg om heerlijk op uw fiets of racefiets een heerlijk  stuk of routes  te gaan fietsen.
Op deze website vind u ook de wielerkalender , over zowel het Limburgs wielrennen, maar ook de internationale wedstrijden en de  UCI wedstrijden. Dan bent u in het mooie Zuid-Limburg op de juiste plek. In het Limburgse  Valkenburg  is ook Shimano experience center gevestigd en is de moeite waard om Shimano experience center te bezoeken. Op deze site vind u algemeen wielernieuws maar ook informatie over het wielrennen in Limburg.
U kunt hier heerlijk op uw toerfiets of e bike of welke fiets dan ook door het mooie zuid Limburg fietsten met als start bijv. het vrijthof in Maastricht waar elk jaar de Amstel gold race start zou via een leuke route eindigen op het Tom Dumoulin bike park in de sportzone Sittard finishen, of u gaat richting het mooie heuvelland.
Ook buiten de wielerwedstrijden om is het goed vertoeven in Limburg als u een stukje wil fietsen op uw eigen tempo of op een van de wielerbanen in Limburg of op een mooie uitgestippeld parcours Downloads routes wielerwedstrijden en toertochten en fiets op de racefiets in het mooie Limburg deze op uw eigen tempo.
In Limburg daar wil je toch ook gefietst hebben je kunt er op verschillende plaatsen overnachten met prachtig uitzicht. 

 .

Zaterdag 11 Juni Ronde van de maasvallei en de nieuwelingen Damens en junioren Dames met aankomst en criterium in Buchten

Zondag 12 Juni Groen Leven Ronde van Limburg 2022 mt aankomst in Buchten.

Mareczko wint Limburgse etappe in ZLM Tour  10-06-2022 met aankomst in Buchten.


Geslaagd wielerweekend Buchten 11-11-12 Juni 2022

  

 

© Foto Gerrie Tossings 

 Laatste Nieuws


Terug naar overzicht

27-05-2022

Mike Teunissen sterk in de Ronde van Noorwegen

Mike Teunissen is sterk begonnen aan de Ronde van Noorwegen. De eerste twee etappes leverden hem twee top-10 noteringen op.

Teunissen rijdt in Noorwegen als kopman van Team-Jumbo Visma. Het is zijn eerste etappekoers na een hoogtestage van drie weken in Spanje.

Top-10
Op dag één van de Tour of Norway kwam Teunissen als achtste over de finish. Een dag later kwam hij in de sprint centimeters te kort om Ethan Hayter te kloppen en moest dus genoegen nemen met plek twee.

Herinneringen
De renner uit Ysselstein bewaart goede herinneringen aan zijn deelname in Scandinavië, waar hij vorig jaar derde werd in het algemeen klassement én de puntentrui mee naar huis nam.Terug naar overzicht
134482


bekijk hier de uitzending van het Limburg wielergala 2021

 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram