Wielrennen in Limburg
      De website voor de wielerliefhebber 

Beste bezoeker van de website wielrennen In Limburg welkom .

Komt u ook naar Limburg om heerlijk op uw fiets of racefiets een heerlijk  stuk of routes  te gaan fietsen. dan bent u in het mooie Zuid-Limburg op de juiste plek. In het Limburgse  Valkenburg  is ook Shimano experience center gevestigd en is de moeite waard om Shimano experience center te bezoeken. Op deze site vind u algemeen wielernieuws maar ook informatie over het wielrennen in Limburg.

U kunt hier heerlijk op uw toerfiets of e bike of welke fiets dan ook door het mooie zuid Limburg fietsten met als start bijv. het vrijthof in Maastricht waar elk jaar de Amstel gold race start zou via een leuke route eindigen op het Tom Dumoulin bike park in de sportzone Sittard finishen, of u gaat richting het mooie heuvelland.  

 

 


Ook buiten de wielerwedstrijden om is het goed vertoeven in Limburg als u een stukje wil fietsen op uw eigen tempo of op een van de wielerbanen in Limburg of op een mooie uitgestippeld parcours  Downloads routes wielerwedstrijden en toertochten   en fiets  op de racefiets in het mooie Limburg deze op uw eigen tempo.

In Limburg daar wil je toch ook gefietst hebben je kunt er op verschillende plaatsen overnachten met prachtig  uitzicht.

Op deze website vind u ook informatie over zowel het Limburgs wielrennen, maar ook de internationale wedstrijden en de  UCI wedstrijden.                        Wat doet de KNWU
 


Wieleragenda Heren

Er zijn momenteel geen berichten.


Wieleragenda Dames

Feed
03-10-2021
Parijs - Roubaix
   Meer
04-10-2021
-
09-10-2021
Women's Tour ( GBR )
   Meer
19-10-2021
Ronde van Guangxi
   Meer


Toertochten agenda OVB

Feed
18-09-2022
Joop Zoetemelk classic
https://www.swift-joopzoetemelkclassic.nl/   Meer
         Giant Store Sittard-    Geleen
 


      

 


  E-mailen
Map
Info
Instagram