Wielrennen in Limburg

      Adelante on Wheels is een vereniging voor paracycling, ook wel aangepast wielrennen genoemd. De vereniging bestaat sinds 1 januari 2017 en biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om op zowel op recreatief als topsport niveau (aangepaste) wielersport te beoefenen. Parasporters met een grote diversiteit aan fysieke beperkingen kunnen deelnemen aan één van de vier disciplines van paracycling: tandemrijden, tricycling, cycling en handbiken. We willen deze sporters stimuleren om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen en een actieve leefstijl te volgen. Dit alles onder het motto 'Haal het beste uit jezelf'. Plezier in het sporten is hierbij erg belangrijk, net als het ontmoeten van anderen met een beperking.

Op dit moment starten we weer op en hebben elke maandag training van 17.00 uur tot 19.00 uur op het Tom Dumoulin Bikepark.


Je bent er altijd welkom om te komen kijken met welk passie deze mannen en vrouwen hun sport bedrijven.


De training gaat zo tot ongeveer 1 september door, waarbij ook uitstapjes gemaakt worden naar De Haamen in Beek. Daarnaast , wanneer de omstandigheden het toelaat, zullen er ook toertochten zijn.   


Op dit moment worden er nog geen wedstrijden  verreden dat alle wedstrijden gecanceld zijn.

Training op het Tom Dumoulin Bike Park

 

Foto's © Gerrie Tossings


 
E-mailen
Map
Info
Instagram