Wielrennen in Limburg

                             

Watersley – Sports & Talentpark

Watersley Junior Challenge 2.Ncup   21 t/m 23 augustus 2020

3-daagse junioren wedstrijd.

Watersley Womens Challenge Class 2.2   21 t/m 23 augustus 2020

De eerste U23 dames wedstrijd.

Ik heb nog geen tekst voor het weekend van 21 t/m 23  augustus. We zijn momenteel nog aan het kijken naar de juiste indeling voor het weekend.

 

Watersley Ladies Challenge 2.Ncup 4 t/m 6 September 2020

Van vrijdag 4 t/m zondag 6 september 2020 organiseert Stichting Watersley Topsports wederom de Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup. Na het succes van de afgelopen jaren, verwachten wij er ook in 2020 een succesvol weekend van te kunnen maken.

Net als in 2019 zijn ook in 2020 de nieuwelingen van harte welkom om deel te nemen aan de Watersley Ladies Challenge. Voor de junioren bestaat de WLC uit 3 stages en voor de nieuwelingen uit 4.

Met het pittige, bergachtige parcours en de vele talentvolle internationale en nationale talenten, is dit weekend uitermate geschikt als voorbereiding op het Europees Kampioenschap in Trento, Italië dat een paar dagen later van start gaat.

   

Mountainbike XCO UCI Class 1 27 September 2020

 

Op 27 September organiseert Stichting Watersley Topsports een Mountainbike XCO UCI Class 1 wedstrijd voor Elite en Junioren dames en heren.

Parcours
Het parcours bevindt zich op het terrein van Watersley Sports & Talentpark met een lengte van 4,2 km. Het is uitdagend, met korte steile delen zowel bergop als downhill ,veel snelle bochten en indrukwekkende obstakels. Het parcours was tevens gebruikt tijdens het Nederlands kampioenschap XCO in 2019. Momenteel word het parcours verder uitgebreid en verbeterd samen met Olympisch kampioen Bart Brentjens.