Wielrennen in Limburg
 
De website voor de wielerliefhebber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dames wielrennen


Terug naar overzicht

03-09-2018

Team Parkhotel Valkenburg 2019

!!Groot nieuws!!!
Team Parkhotel Valkenburg 2019
Al enige jaren is team Parkhotel Valkenburg een begrip in het dames peloton. Sinds de aanvang van het seizoen 2018 is het team een geheel nieuwe weg in geslagen.
Opleiden van Nederlands talent is en zal ook altijd de missie en de visie van het team blijven, echter wil de poeg een grotere rol van betekenis spelen in het internationale wielerpeloton. Om dit te kunnen bewerkstelligen is er gewerkt aan de selectie van rensters voor 2019.
Stap voor stap wil het team groeien richting de wereldtop. Van de huidige selectie zullen de volgende rensters meegroeien met het team;
Lorena Wiebes, Esther van Veen, Nina Buijsman, Marit Raaijmakers, Meike Uiterwijk Winkel, Anne de Ruiter en Belle de Gast.
De volgende rensters heeft Team Parkhotel Valkenburg aangetrokken om het team in de breedte te kunnen versterken; Roxane Knetemann, Sofie de Vuyst, Janine van der Meer, Femke Markus en Sylvie Swinkels.
Het team zal komen te bestaan uit 15 rensters, de laatste drie rensters zullen op een later moment worden gecommuniceerd.
Van harte welkom Roxane Knetemann Sofie De Vuyst Janine van der Meer Femke Markus & Sylvie Swinkels !!
Lees er alles over op www.pushingdreams.nlTerug naar overzicht